Over ons

In 1999 heb ik samen met mijn moeder mijn zieke zusje verzorgd. Ook toen ze was overleden wilden wij de zorg in eigen hand houden; ik heb haar gewassen en aangekleed, we hebben haar thuis opgebaard, zelf het afscheid georganiseerd en haar op onze schouders naar haar graf gedragen. Onze zorg voor haar hield niet op toen zij overleed, die wilden wij niet uit handen geven. We wilden het zoveel mogelijk zèlf doen. Dat werd mede mogelijk gemaakt door de betrokken uitvaartonderneemster die op de achtergrond het overzicht hield.

Ik mis mijn zusje nog steeds, maar voel ook nog de grote voldoening en trots over de manier waarop we afscheid van haar hebben genomen.

Amenti Uitvaartverzorging

Het afscheid van mijn zusje is de reden van de bevlogenheid voor mijn vak en dat ik in 2002 Amenti Uitvaartverzorging heb overgenomen en zelfstandig uitvaartondernemer ben geworden.  Sinds 2012 ben ik samen met Caroline de Bruijn verantwoordelijk voor
Amenti Uitvaartverzorging, een kleinschalige, professionele uitvaartonderneming in de regio Utrecht – Woerden.

Ontwikkeling

Voor ons is het een logische ontwikkeling dat nabestaanden steeds meer de behoefte voelen om het afscheid van een dierbare ècht meer zelf in eigen hand te houden. Wat de reden daar ook voor is, wij onderschrijven dat van harte en ondersteunen dat graag. Hoe meer nabestaanden zelf doen, hoe persoonlijker het afscheid en hoe groter het gevoel van voldoening.
Met een gezonde dosis organisatietalent en vasthoudendheid, alle informatie op internet en de professionele achterwacht van Ik & Amenti | zelf uitvaart regelen is het mogelijk.

Amenti Uitvaartverzorging is een ‘full service’ uitvaartonderneming, 24/7 bereikbaar, waarbij wij samen met de nabestaanden vorm en inhoud geven aan alles wat geregeld moet worden na een overlijden, onder ónze regie en verantwoordelijkheid.

Ik & Amenti | zelf uitvaart regelen

Bij Ik & Amenti | zelf uitvaart regelen heb jíj de ideeën, neem jij het initiatief en hou jij de regie en de eindverantwoordelijkheid. Met onze informatie en genoeg tijd heb je voldoende houvast om de uitvaart zelf te regelen. Daar waar nodig kun je ons inschakelen, schuiven wij aan en luisteren naar jouw ideeën en haken daar op aan. We kijken altijd mee naar eventuele valkuilen die zich kunnen voordoen, omdat we willen dat het goed gaat.

We wensen je een mooi afscheid toe!

Caroline en Narda